www.umvp.eu/

 

 

 

Testvérvárosi kapcsolatokat erősítettek

Milowka, Markaz lengyel testvérvárosának tűzoltózenekara száz éves. A jubileumi koncerten - egyetlen magyar együttesként - a markaziak kíséretében a gyöngyösi Bányász Kultúráért Alapítvány fúvószenekara is fellépett. A folytatásban máris megegyeztek.

A Mátrai Erőmű által is támogatott Bányász Kultúráért Alapítvány Fúvószenekara képviselte Magyarországot a lenyelországi Milowka tűzoltózenekarának száz éves fennállása tiszteletére rendezett találkozón. A fesztiválon hét együttes játszott, a lengyel és cseh zenekarok mellett egyetlen magyarként a mátraaljiak.
A siker óriási volt- olyannyira, hogy a zenekar máris meghívást kapott újabb külhoni bemutatkozásra.

Juhász András, a gyöngyösi Pro Civitate-díjas zenekar vezetője szerint nem csak kiváló hangulatú programon vehettek részt, de szakmailag is értékes, színvonalas fesztiválon mutatkozhattak be. És persze legalább ilyen fontos, hogy újabb ismeretségeket, szakma barátságokat köthettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://banyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr81259672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása